Індивідуальні консультації щодо питань з пошуку роботи на загальнонаціональній «гарячій лінії» Українського Червоного Хреста

Індивідуальні консультації щодо питань з пошуку роботи на загальнонаціональній «гарячій лінії» Українського Червоного Хреста

Зараз багатьом людям доводиться починати заново життя на новому місці. Вони можуть знаходитися у пошуку роботи, щоб забезпечити гідне життя для себе та родини. І під час працевлаштування може з’являтись багато питань, на які людина не може відповісти самостійно:

  • Де і як шукати роботу?
  • Як безкоштовно отримати або покращити професійні навички, щоб бути цікавим кандидатом?
  • Як правильно підготувати резюме та пройти співбесіду?
  • Як визначити власні сильні професійні та особистісні якості?
  • Як розвивати власну справу?
  • Де пройти навчання та отримати грантове фінансування на відкриття бізнесу?

Відповіді на ці та багато інших питань можна дізнатися на індивідуальній консультації з пошуку роботи з оператором загальнонаціональної «гарячої лінії» Українського Червоного Хреста. Ви матимете можливість отримати додаткові знання та вміння, щоб в подальшому швидше знайти роботу.

Діяльність здійснюється в рамках проекту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування», що реалізується за фінансової та технічної підтримки Іспанського Червоного Хреста, щоб надати підтримку й знання тим, хто перебуває у пошуках роботи.

Звернутись можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 за номером: 0 800 332 656.

Share this post