Дипломатичний візит генерального директора Українського Червоного Хреста до Лондона

Дипломатичний візит генерального директора Українського Червоного Хреста до Лондона

Делегація Українського Червоного Хреста на чолі з генеральним директором Максимом Доценком днями здійснила дипломатичний візит до свого ключового стратегічного партнера — Британського Червоного Хреста. У результаті проведено низку важливих зустрічей в контексті дострокової підтримки гуманітарних потреб українців і сприяння у відновленні країни.

Водночас у рамках робочої програми делегації відбулось відкриття виставки діяльності Українського Червоного Хреста в офіційній залі Міністерства закордонних справ (Foreign, Commonwealth & Development Offic) у Лондоні. Експозиція триватиме до кінця лютого, тож відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з викликами, які щоденно постають перед працівниками та волонтерами Українського Червоного Хреста.

З метою привернення уваги міжнародної спільноти до потреб в Україні, дії міжнародного гуманітарного права та прав людини під час війни, команда Українського Червоного Хреста провела зустрічі з державними високопосадовцями, академічною спільнотою Британського університету в Оксфорді, зокрема доктором Гуґо Слімом та Теодором Мероном. Додатково відбулися зустрічі стратегічного планування між Українським та Британським Червоними Хрестами, а також їхніми комерційними партнерами.

Share this post