Інформування про ризики мін на Чернігівщині

Інформування про ризики мін на Чернігівщині

Сьогодні наша обізнаність про ризики вибухонебезпечних предметів може вберегти наше життя та уникнути виникнення нещасних випадків.

Інформування про мінну небезпеку є важливим компонентом діяльності Українського Червоного Хреста. Інформаційні сесії для населення будь-якого віку попереджають про реальну загрозу мін різного типу та вибухонебезпечних залишків війни, а також надають інформацію про те, як діяти у разі їх виявлення, щоб не наражати себе й оточуючих на ризик небезпеки.

Інформаційні сесії з мінної небезпеки проводять інструктори та тренери Українського Червоного Хреста у багатьох областях України. Особливу увагу приділяють тим областям, що регулярно зазнають обстрілів.

Так, нещодавно тренери з мінної небезпеки провели сесію для волонтерів Чернігівської міської організації Українського Червоного Хреста. Кожен волонтер має знати основи мінної безпеки, адже їх робота часто повʼязана з виїздами до населених пунктів, де є ризик обстрілів чи випадкового виявлення вибухонебезпечних предметів.

  

Share this post