Чотири пересувні лазне-пральні комплекси передано до Херсонської та Запорізької областей

Чотири пересувні лазне-пральні комплекси передано до Херсонської та Запорізької областей

Днями Український Червоний Хрест отримав чотири пересувні лазне-пральні комплекси та провів навчання персоналу роботі з ними з метою направлення їх до Херсонської та Запорізької областей для надання послуг нашим громадянам. Слід наголосити, що Український Червоний Хрест у своїй діяльності співпрацює з вітчизняним товаровиробником. Відтак, виробництво комплексів, які на сьогодні є єдиними в Україні, здійснено також вітчизняним бізнесом, зокрема ТОВ «Науково-виробнича компанія «ДЕФЕНС АВТО».

Підрив Каховської ГЕС російськими військовими призвів до проблем з водозабезпеченням багатьох населених пунктів Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Ця трагедія також спонукала Український Червоний Хрест сфокусувати свою увагу на створенні умов для населення цих областей в першу чергу у забезпеченні потреб з гігієною. Як наслідок Українським Червоним Хрестом була реалізована ідея мобільних комплексів, які спроможні дістатися на деокуповані території, території, де пошкоджена інфраструктура, щоб задовольнити гігієнічні потреби людей, а також їх потреби в пранні та сушці особистих речей.

Забезпечення базових потреб громадян України в умовах війни перебуває у постійному фокусі уваги Українського Червоного Хреста. Деокупація територій, знищення та пошкодження критичної інфраструктури – це реалії сьогодення, в яких живуть українці.

Share this post