Чергова масована російська ракетна атака на міста України

Чергова масована російська ракетна атака на міста України

  • Запоріжжя.

Влучання ракет у житлові райони. Відомо про чотирьох поранених людей.
Волонтери загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста Запорізької області працюють на місці надзвичайної ситуації, де надають першу допомогу пораненим та першу психологічну допомогу постраждалим, а також представникам рятувальних служб.

  • Хмельницький.

Пошкоджено інфраструктурний обʼєкт.
Волонтери загону швидкого реагування Українського Черовного Хреста та екстрені служби працюють на місці. Відомо про двох загиблих. Волонтери допомагають постраждалим, а також рятувальникам. Було розгорнуто пункт допомоги, де надається перша допомога та перша психологічна допомога, а також волонтери надають гарячі напої й перекуси. Встановлена підзарядна станція та генератор, завдяки яким люди мають змогу підзарядити гаджети, щоб залишатися на зв’язку.

  • Кривий Ріг.

Є серйозні пошкодження цивільної інфраструктури. Пошкоджено торгівельний центр та понад два десятки приватних будинків. Є поранений та загибла. На місці ліквідації наслідків ранкових ракетних атак працюють волонтери Українського Червоного Хреста. Людям надається необхідна допомога, зокрема, брезенти для тимчасового ремонту пошкоджених осель.

Share this post