Донеччина, Покровський район: участь волонтерів Українського Червоного Хреста у ліквідації наслідків атаки

Донеччина, Покровський район: участь волонтерів Українського Червоного Хреста у ліквідації наслідків атаки

Волонтери загону швидкого реагування Мирноградської міської організації Українського Червоного Хреста брали участь у ліквідації наслідків атаки, що відбулася 6 січня на населені пункти Донецької області, які підконтрольні уряду України.

6 січня ракети поцілили по житлових будинках у селі Рівне Мирноградської громади та Покровську. У с.Рівне внаслідок прямого влучання у будинок, де перебувала родина, загинуло троє дорослих та троє дітей. У Покровську жертвами російських ударів стали щонайменше 11 людей, з яких 5 дітей. Дані попередні: тіла загиблих шукають під завалами зруйнованих приватних будинків. Висловлюємо співчуття рідним.

Волонтери загону швидкого реагування Мирноградської міської організації Українського Червоного Хреста брали участь у розборі завалів. Також людям, чиє житло було пошкоджено вибуховою хвилею (понад 80 осель), видавали матеріали для перекриття вікон та даху.

Після важкого дня роботи на місці ліквідації наслідків ракетних ударів, екіпаж ще здійснив транспортування маломобільної жінки з міської лікарні додому до м. Новогродівка.

Share this post