Український Червоний Хрест забезпечує дитячі садочки Охтирки сучасною побутовою технікою — холодильниками та пральними машинами

Український Червоний Хрест забезпечує дитячі садочки Охтирки сучасною побутовою технікою — холодильниками та пральними машинами

Таким чином ми допомагаємо оновлювати технічну базу дитячих закладів для поліпшення умов праці й створення додаткових зручностей і комфорту. У частину садочків вже доставили побутову техніку, решту — нададуть цього тижня.

Міський голова Павло Кузьменко завітав до одного з дитячих закладів, що отримав побутову техніку, разом із головою Охтирського відокремленого підрозділу Українського Червоного Хреста Оксаною Олійник.

 «Бойові дії відбирають дитинство в маленьких українців. Ми розуміємо всю складність ситуації в державі і намагаємося спільно з місцевою владою вирішувати локальні завдання з однією метою – попри війну покращувати умови життя українців: від малого до великого», — підкреслила Оксана Олійник.

«Величезна вам вдячність, що завжди небайдужі до найгарячіших проблем, за те, що реалізовуєте в Охтирській громаді необхідні, серйозні й практичні програми та ініціативи», — зазначив міський голова Павло Кузьменко.

За роки співпраці Українського Червоного Хреста та Охтирської міської ради вдалося реалізувати багато гуманітарних проектів для мешканців Охтирської громади. Особлива увага приділяється дитячим потребам — це пріоритет, адже діти є найбільш вразливими й потребують підтримки.

Ми поруч!

 

Share this post