У Чернігові відновлено заходи з психосоціальної підтримки для учасників «Клубу довголіття»

У Чернігові відновлено заходи з психосоціальної підтримки для учасників «Клубу довголіття»

Волонтери Чернігівської обласної організації Українського Червоного Хреста щотижня проводитимуть заняття з елементами творчості та інформаційні сесії. Також регулярно проводитимуться зустрічі з психологом.

Під час зустрічей учасники матимуть можливість відчути підтримку та провести час в безпечному просторі. Інформаційні сесії навчать, як потурбуватись про себе в умовах сьогоднішньої невизначеності та постійних стресових ситуацій.

«Іноді такі заходи – можливість для людей просто бути почутими та отримати увагу, провести час серед тих, хто пережив схожі життєві ситуації. Це важлива підтримка, оскільки більшість учасників самотні та надзвичайно потребують спілкування. А видно це по кількості бажаючих долучитись до заходів» – розповідає психолог Яна Іванова про заходи в «Клубі».

Такі активності проводились протягом декількох місяців з грудня минулого року, потім була пауза та ремонт. В оновленому приміщенні вже відбувся захід з елементами творчості, під час якого учасники робили декор до новорічних свят.

Діяльність здійснюється за підтримки одного з партнерів по Міжнародному Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Share this post