Вдосконалення програми з першої допомоги для людей з вадами зору

Вдосконалення програми з першої допомоги для людей з вадами зору

Ти знаєш як бачать світ незрячі? Інструктори з першої допомоги Українського Червоного Хреста відчули це на собі та змогли побачити світ лише за допомогою звуків, дотиків та відчуттів. Це реально. Так щодня живуть тисячі незрячих в Україні.

І саме для них відділ першої допомоги Українського Червоного Хреста наразі адаптує та розробляє тренінги з першої допомоги, аби кожен в нашій країні, не залежно від обставин, мав можливість та навички надати допомогу як собі, так рідним.

Для того, аби краще розуміти потребу незрячих, інструктори з першої допомоги провели день у тих же умовах та обставинах. Таким чином це забезпечить практичний підхід до підготовки методологічних матеріалів майбутніх тренінгів.

Такі інклюзивні тренінги розробляються нашими фахівцями не вперше, адже одним з наших пріоритетів є адаптація тренінгів для людей з інвалідністю, людей з вадами зору та слуху.

Нагадаємо, у вересні 2023 року презентовано унікальну книгу з першої допомоги шрифтом Брайля від Українського Червоного Хреста, розроблену департаментом першої допомоги.

Share this post