Стартував IV Національний форум організаційного розвитку

Стартував IV Національний форум організаційного розвитку

У Києві стартував IV Національний форум організаційного розвитку Українського Червоного Хреста. Цьогорічний Форум покликаний стати комунікаційною платформою, яка об’єднує представників Українського Червоного Хреста з усієї країни, сприятиме обміну найкращими практиками й досвідом кожної організації по всій Україні, включаючи успіхи, проблеми та отримані уроки.

Під час відкриття зі вступним словом виступив президент Українського Червоного Хреста Микола Поліщук:

 «Ви ті, хто надає допомогу всім, хто найбільше її потребує у кожному куточку України. Іноді, навіть, ризикуючи своїм життям. Всі сторони вашої діяльності важко описати словами. Ви творите історію гуманітарної місії Українського Червоного Хреста в надзвичайних умовах. Гасло цього форуму «Ми об’єднані, щоб бути сильними» варто було б доповнити словами: ми сильні, коли об’єднані. Дякую вам!».

Максим Доценко, генеральний директор Товариства Червоного Хреста України у своєму виступі наголосив:

«Цифри на цих слайдах – це робота, до якої дотичний кожен із вас щоденно, 24/7, а в перші дні повномасштабного вторгнення взагалі нон-стоп і без відпочинку. Я маю багато зустрічей з нашими міжнародними партнерами та партнерами по Руху. Передусім, це захват від вашої роботи. Захоплення стійкістю української нації та Українського Червоного Хреста. І цими цифрами я хотів би показати, яку велику роботу ви робите та наскільки ви цінні».


Цьогоріч форум зібрав понад 450 представників з 24 обласних та 156 місцевих організацій, а також співробітників Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України та міжнародних партнерів.

Ми поруч!

Share this post