В Умань Український Червоний Хрест спільно з компанією Кока-Кола передали дві модульні котельні

В Умань Український Червоний Хрест спільно з компанією Кока-Кола передали дві модульні котельні

В Умані Український Червоний Хрест спільно з компанією Кока-Кола передали дві модульні котельні, що забезпечать теплом житлові будинки міста у разі аварійних відключень.

Всього для потреб міста в рамках даного проєкту передбачено встановлення чотирьох таких котелень. Це дасть можливість у разі виникнення аварійної ситуації або відсутності опалення, оперативно протягом декількох годин підключити модульну котельню до житлового будинка і забезпечити його теплом.

«45% мешканців житлових будинків, до яких будуть підключені модульні котельні, це люди похилого віку 65 +, і вони, у разі відключення централізованого тепла, стають найуразливішими, адже самостійно не мають можливості організувати альтернативне опалення для себе і зігрітись взимку, бо пенсії на це не вистачає. Окрім того, поруч знаходиться дитячий садочок, який також у разі потреби буде підключено до цієї котельні», — наголошує Юлія Холодна голова Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста.

Загалом закуплено 37 таких котелень і найближчим часом вони будуть у громадах по всій Україні, де їх найбільше потребують.

Share this post