На Одещині Український Червоний Хрест забезпечує засобами реабілітації підопічних напрямку Догляд вдома

На Одещині Український Червоний Хрест забезпечує засобами реабілітації підопічних напрямку Догляд вдома

Підопічні напрямку Догляд вдома Українського Червоного Хреста — це люди літнього віку, частина з яких через стан здоров’я обмежені у пересуванні, та потребують сторонньої допомоги у побуті і догляді.

Український Червоний Хрест надає їм комплексну гуманітарну допомогу. Також відповідно до потреб людей, соціальні помічники допомагають по домогосподарству, у вирішенні соціальних потреб, закуповують та доставляють продукти харчування, питну воду та інші речі першої необхідності, надають емоційну підтримку тощо.

Для допомоги у пересуванні та підтримки стану здоров’я Український Червоний Хрест забезпечує цю категорію людей реабілітаційними візками, колісними кріслами, спеціалізованими ліжками та матрацами. Так, в Одеській області впродовж двох місяців планується забезпечення цими засобами усіх потребуючих підопічних Українського Червоного Хреста.

Нагадуємо, в Одеській області соціальні помічники Українського Червоного Хреста надають постійну допомогу та підтримку понад 100 підопічним у 10 населених пунктах області.

Щоб надати запит на отримання послуг соціальних помічників, ви можете звернутися до найближчої обласної організації Українського Червоного Хреста за місцем проживання або зателефонувати до інфо-центру Українського Червоного Хреста за номером – 0 800 332 656.

Детальніше про послуги соціальних помічників Українського Червоного Хреста за посиланням.

Share this post