На Тернопільщині відкрили два облаштовані простори, дружні до дитини

На Тернопільщині відкрили два облаштовані простори, дружні до дитини

На базі Кременецької районної організації Українського Червоного Хреста на Тернопільщині відкрили два облаштовані простори, дружні до дитини.

Тут проводитимуться заходи з психосоціальної підтримки для людей, які постраждали через війну в Україні чи потребують допомоги через інші складні обставини. Учасниками можуть стати місцеві мешканці та родини, які вимушено покинули власні домівки.

Під час занять з елементами творчості, активних ігор, сімейних заходів тощо люди зможуть знайти власні способи подолання стресу, отримати навички турботи про себе та близьких. Основна мета таких локацій – створення безпечного простору, який допомагає відволіктися та повернутися до більш звичного життя.

На урочистому відкритті голова Кременецької районної організації Українського Червоного Хреста України представила діяльність напрямків організації та розповіла про важливість напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Простори відкрили за сприяння Тернопільської обласної організації Українського Червоного Хреста та Швейцарського Червоного Хреста.

Наразі в Україні вже діє понад 60 просторів. Завдяки облаштуванню подібних локацій наша команда має можливість надавати підтримку людям, які цього потребують, не лише у великих містах, а й в регіонах.

Share this post