Представники Українського Червоного Хреста відвідали Люксембург

Представники Українського Червоного Хреста відвідали Люксембург

Днями делегація Українського Червоного Хреста здійснила робочу поїздку до Люксембургу. Під час візиту вони спільно з Люксембурзьким Червоним Хрестом провели низку зустрічей з представниками Міністерства закордонних справ Люксембургу та ключовими гуманітарними партнерами, які підтримують Україну. Міністерство високо оцінило діяльність Українського Червоного Хреста, як одну з передових практик по швидкості та якості відбудови.

Також делегація відвідала Другу європейську конференцію з готовності громади до катастроф «Знай свої небезпеки», організовану Інститутом Європейського Інвестиційного Банку у співпраці з Кліматичним центром Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Люксембурзьким Червоним Хрестом. Представники також взяли участь в радіо ефірі, де розповіли про виклики, з якими довелося зіштовхнутися волонтерам та співробітникам Українського Червоного Хреста з початку повномасштабного вторгнення.

А ще з Брюсселю до Люксембургу переїхала фотовиставка Українського Червоного Хреста «Ми Поруч». Тож наші ключові партнери та донори в Люксембурзі мали змогу через світлини відомих фотографів та наших волонтерів доторкнутися до реалій гуманітарного реагування в Україні.

Share this post