Організовано зустріч для родин, чиї рідні вже понад 8 років зникли безвісти через війну в Україні

Організовано зустріч для родин, чиї рідні вже понад 8 років зникли безвісти через війну в Україні

24 родини з Львівщини, Волині, Франківщини та Хмельниччини, чиї рідні вже понад 8 років зникли безвісти через війну в Україні, зустрілись, щоб підтримати один одного, допомогти подолати труднощі, пов’язані з пошуком близьких людей. Зустріч організовано Службою розшуку Українського Червоного Хреста.

Родини, які вже тривалий час живуть у стані невизначеності щодо долі їх рідних, зустрічали один одного теплими обіймами та за час зустрічі отримали не лише приємні емоції, але й корисні навички. Волонтери Львівської обласної організації Українського Червоного Хреста провели майстер-класи з першої допомоги, заняття з елементами творчості (розпис екоторбинок) та поділились навичками підтримки та зміцнення особистісних ресурсів.

Спільна прогулянка лісом, спілкування за вечірнім чаєм – прості, на перший погляд, речі, але для родин, які тривалий час шукають своїх дітей, чоловіків, братів, – це важливо. Саме така підтримка допомагає їм вистояти, відновити сили для пошуку.

«Я їду з цієї зустрічі з повною торбинкою позитивних емоцій та нових навичок, які допоможуть мені протриматись у складні часи», — зауважила пані Надія, яка втратила зв’язок з матір’ю наприкінці 2014 року на Донеччині.

Члени родин зниклих безвісти та полонених не повинні залишатись наодинці зі своїм болем в очікуванні звістки від рідних.

Ми поруч!

Share this post