Тренінг з надання психосоціального консультування в Кропивницькому

Тренінг з надання психосоціального консультування в Кропивницькому

Відбувся черговий тренінг з надання психосоціального консультування в Кропивницькому. Навчання проходило спільно з Данським Червоним Хрестом.

Під час п’ятиденного тренінгу учасники мали можливість оновити існуючі знання та отримати нові навички щодо проведення групових і індивідуальних консультативних сесій. Навчання проходили співробітники напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Херсонської обласної організації Українського Червоного Хреста, психолог Миколаївської обласної організації Українського Червоного Хреста, а також волонтери Кіровоградської обласної організації Українського Червоного Хреста.

Досвідчені тренери підготували нову команду консультантів, які зможуть надавати якісну базову підтримку. Якщо протягом 4-5 консультацій виявиться, що людині цього недостатньо, її зможуть перенаправити до професійного психолога або психотерапевта.

Нагадуємо, що мета проекту з психосоціального консультування – допомогти людям подолати стрес, пережити наслідки подій, пов’язаних з війною в Україні, та отримати доступ до якісної підтримки.

Проект стартував у Дніпрі та навчання продовжиться у різних містах України для команд Українського Червоного Хреста та представників інших організацій, які надають підтримку населенню.

Share this post