Представники Українського Червоного Хреста взяли участь у Першому Регіональному ветеранському форумі

Представники Українського Червоного Хреста взяли участь у Першому Регіональному ветеранському форумі

Перший Регіональний ветеранський форум «Об’єднані гідністю заради майбутнього» відбувся 29 вересня в місті Камʼянське, що на Дніпропетровщині. Під час форуму представники Українського Червоного Хреста обговорили можливі напрямки співпраці з очільницею Міністерства у справах ветеранів Юлією Лапутіною та її командою, представниками Верховної Ради України, Дніпропетровської ОВА, керівництвом Інституту реабілітації та іншими гостями заходу.

Серед учасників та гостей форуму був також заступник Керівника Офісу Президента Олексій Кулеба, начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, народний депутат України Тарас Тарасенко, заступниця Виконавчого директора Українського ветеранського фонду Карина Дорошенко, керівник компонента Громадська безпека і соціальна згуртованість (ПРООН) Федеріка Діспенза.

Мета форуму — визначення практичних шляхів на державному й регіональному рівнях. Зокрема, залучення ключових партнерів в процесі переходу ветеранів до цивільного життя: психологічної та фізичної реабілітації, забезпечення житлом, навчання, створення умов для зайнятості тощо.

Share this post