Робота ЗШР на місцях ліквідації наслідків ракетних ударів

Робота ЗШР на місцях ліквідації наслідків ракетних ударів

Черговий неспокійний ранок в Україні.
Внаслідок ракетної атаки, завданої по Україні 21 вересня, сталися влучання уламків в кількох містах на території України, де працювали загони швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України.

Київ.
Уламки впали на будівлю в Дарницькому районі столиці, де сталася пожежа. Волонтери загону швидкого реагування встановили намет, в якому надавали першу допомогу пораненим та першу психологічну допомогу постраждалим, допомагали співробітникам рятувальних служб. На місці також працювали волонтери Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України, пригощали їжею та гарячими напоями тих, хто цього потребував.

Львівщина.
Було завдано удар по промисловій зоні. Екіпаж волонтерів був готовий виїхати місце надзвичайної ситуації, але наша допомога була не потрібна.

Рівне.

Сьогодні під час повітряної атаки у м. Рівне було пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури, на якому виникла масштабна пожежа. Загін швидкого реагування організував чергування, під час якого постраждалим надавали першу психологічну допомогу.

Share this post