Моніторинговий візит та передача авто ЦПМСД Кіровоградської області

Моніторинговий візит та передача авто ЦПМСД Кіровоградської області

У рамках моніторингового візиту до міста Гайворон, що на Кіровоградщині, відбулась зустріч представників Данського Червоного Хреста та Товариства Червоного Хреста України із заступником міського голови Юлією Пошенко та директором ЦПМСД Тетяною Радіоновою.

Медична команда Центру первинної медико-санітарної допомоги отримала автомобіль від Товариства Червоного Хреста України, що допоможе ефективно надавати медикам первинну медичну допомогу у віддалених населених пунктах області.

Під час зустрічі також обговорювалися питання щодо покращення якості надання медичних послуг для населення місцевих громад та потенційного впровадження нових проєктів у сфері охорони здоров’я.

Додатково був проведений спільний візит до селища Бандурове. Представники побували на прийомі мобільної медичної бригади Товариства Червоного Хреста України, спеціалісти якої проводили консультації пацієнтів. Крім того, волонтери Товариства Червоного Хреста України додатково проводили інформування населення щодо найрозповсюдженіших хвороб та способів їх профілактики, навчали людей навичкам турботи про власне здоровʼя.

Share this post