У Токіо співробітники Українського Червоного Хреста беруть участь у двотижневому тренінгу H.E.L.P.

У Токіо співробітники Українського Червоного Хреста беруть участь у двотижневому тренінгу H.E.L.P.

Тренінг H.E.L.P. — Health Emergencies in Large Populations — був створений у 1986 році з метою підвищення потенціалу та можливостей гуманітарних організацій у сфері охорони здоров’я під час реагування на надзвичайні ситуації: війну, стихійні лиха, техногенні катастрофи, епідемії хвороб тощо.

Сьогодні тренінг стартував у Токіо. Протягом двох тижнів фахівці з Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Женевського університету навчатимуть учасників принципам й практиці реагування на гуманітарні катастрофи, зокрема у допомозі населенню у сфері охорони здоров’я. Учасники вдосконалюватимуть навички планування, оцінки потреб, адаптації до наслідків катастроф та їх ліквідації, застосування найсучасніших практик для мінімізації їх наслідків й гуманітарної допомоги людям.

Цьогоріч у тренінгу H.E.L.P. бере участь фахівчиня департаменту охорони здоров’я та опіки Товариства Червоного Хреста України Ірина Мартинюк.

Товариство Червоного Хреста України є найбільшою гуманітарною організацією в Україні, яка реагує на усі надзвичайні ситуації, допомагає державі у наданні гуманітарної допомоги постраждалим та підтримує її у сфері охорони здоров’я населення.

Завдяки тренінгу Товариство Червоного Хреста України зможе вдосконалити навички реагування на надзвичайні ситуації у сфері охорони здоров’я, аби ефективніше надавати допомогу людям.

Share this post