У Чернівцях відбувся Тренінг з інтегрованої моделі супервізії

У Чернівцях відбувся Тренінг з інтегрованої моделі супервізії

У рамках проекту #EU4Health, який реалізується за підтримки Європейської комісії та Данського Червоного Хреста, 21-25 серпня 2023 у Чернівцях відбувся «Тренінг з інтегрованої моделі супервізії (ІМС)».

У тренінгу взяли участь фахівці відділу психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України, а також психологи й співробітники Вінницької, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської областей.

Тренінг був спрямований на підвищення професійної кваліфікації фахівців Товариства Червоного Хреста України за допомогою методу супервізії. Супервізія – це безпечні та підтримуючі стосунки, де фахівці можуть озвучувати свої труднощі, отримувати конструктивний зворотний зв’язок та емоційну підтримку і розвивати свої технічні навички та потенціал.

Протягом п’яти днів учасники працювали з темами функцій, типів, кордонів у супервізії та практично відпрацьовували створення і підтримку супервізійного зв’язку.

Тренерами виступили Cátia Sofia Peres de Matos, Ganna Goloktionova та Катерина Крикля.

Надання підтримуючої супервізії дозволить працівникам у сфері психічного здоров’я надавати більш якісну підтримку для осіб, які постраждали від несприятливих подій.

Share this post