Завершилася V Літня школа з першої допомоги

Завершилася V Літня школа з першої допомоги

Завершилася V Літня школа з першої допомоги для тренерів та інструкторів Товариства Червоного Хреста України. Цього разу школа була проведена в санаторії «Лісова пісня» у селі Гаївка Шацького району Волинської області.

Навчання проводилося для 59-ти інструкторів та тренерів з першої допомоги з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей і з Києва.

За п’ять днів учасники школи обмінялися цікавим досвідом, познайомилися з новаціями у першій допомозі, навчилися онлайн-викладанню, отримали навички першої допомоги для домашніх тварин і, звісно ж, провели тренінги з першої допомоги для громад.

На церемонії закриття школи заступник генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Ілля Клецьковський і віцепрезидент Товариства Червоного Хреста України, голова Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Пришко нагородили учасників почесними грамотами, пам’ятними медалями та годинниками.

Також для червонохресних друзів Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України зробила музичний подарунок від Народного артиста України Василя Чепелюка, заслуженого артиста естрадного мистецтва України Олександра Голощука і заслуженої артистки України Галини Овсійчук.

Навчайтеся першій допомозі, рятуйте життя!

Share this post