Оголошуємо початок конкурсного відбору кандидатів до Комітету аудиту, управління ризиками та етики

Оголошуємо початок конкурсного відбору кандидатів до Комітету аудиту, управління ризиками та етики

Завдяки спільним зусиллям Правління та вищого керівництва Товариства Червоного Хреста України, ми маємо честь оголосити про початок конкурсного відбору кандидатів до Комітету аудиту, управління ризиками та етики. Цей комітет відіграє важливу роль у забезпеченні найвищих стандартів прозорості та етичності в нашій діяльності.

Запрошуємо досвідчених фахівців, які готові зробити вагомий внесок у розвиток практик з аудиту, управління ризиками та етики приєднатися до нашої команди на добровільній основі зі статусом незалежних членів Комітету. Наші кандидати повинні мати не тільки відповідні знання та досвід, а й бути відданими високим стандартам етичності та професіоналізму. Для того щоб прийняти участь у конкурсному відборі, вам потрібно мати достатні знання, кваліфікацію та відповідний управлінський та професійний досвід, який перевищує п’ять років, у одній або більше з наступних сфер діяльності (згідно з Матрицею компетенцій членів Комітету, відповідно до додатків 1 до Положення):

  • Зовнішній або внутрішній аудит;
  • Підготовка фінансової звітності;
  • Інформаційні технології;
  • Управління ризиками та внутрішній контроль;
  • Юридична та регуляторна підтримка господарської діяльності;
  • Корпоративне управління;
  • Комплаєнс.

Надсилайте ваші резюме на електронну адресу auditcommittee@redcross.org.ua до 20.09.2023 року та очікуйте на зворотній зв’язок до 27.09.2023 року. Всі деталі, щодо діяльності Комітету ви зможете переглянути в “Положенні про Комітет з питань аудиту, управління ризиками та етики”

Раді бачити нових талановитих членів комітету, які разом з нами сприятимуть розвитку практик з аудиту, управлінню ризиками та етики у нашій діяльності.

Share this post