Щороку 19 серпня відзначають Всесвітній день гуманітарної допомоги

Щороку 19 серпня відзначають Всесвітній день гуманітарної допомоги

Сьогодні поняття «гуманітарна допомога» доторкнулося майже до кожної української родини. Через війну люди витрачають житло, господарство, роботу, рідних. Вони вимушені тікати з невеликим запасом найнеобхідніших речей та документів у більш безпечніші місця. І, опинившись на новому місці, люди потребують допомоги та підтримки.

Понад 8 тисяч волонтерів Товариства Червоного Хреста України майже без вихідних працюють, аби забезпечити більшу кількість людей найнеобхіднішим — гуманітарною допомогою, психосоціальною підтримкою, допомогою в транспортуванні, евакуації, розселенні тощо. З 24 лютого 2022 року нам вдалося вже допомогти понад 12 млн людям. І ми продовжуємо бути поруч та допомагати усім, хто найбільше потребує підтримки.

Тому сьогодні ми вкотре хочемо висловити щиру вдячність нашим партнерам з Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Міжнародній Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, всім волонтерам та співробітникам Товариства Червоного Хреста України, тим, хто допомагає й підтримує нашу роботу, хто ризикує задля порятунку інших, бо найголовніше – людяність і підтримка у найважчі часи життя!

Ми – поруч.

Share this post