Український Червоний Хрест передає реабілітаційному центру UNBROKEN потужний генератор

Український Червоний Хрест передає реабілітаційному центру UNBROKEN потужний генератор

Сьогодні у Львові Товариство Червоного Хреста України за підтримки Бельгійського Червоного Хреста передав генератор потужністю 600 кВт реабілітаційному центру UNBROKEN. Центр реабілітації працює на базі комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги».

«Ми не лише забезпечуємо населення продуктовими і гігієнічними наборами, але й відновлюємо інфраструктуру, будуємо прихистки для переселенців, реконструюємо медичні заклади, а також передаємо потужні генератори важливим інфраструктурним об’єктам», — наголосив генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Дане обладнання забезпечить безперебійну роботу реабілітаційного центру не лише протягом осінньо-зимового періоду, коли всі очікують відключення світла, але й стане надійним джерелом електроенергії для сучасного обладнання медичного закладу упродовж усього часу.

Нагадаємо, що у квітні цього року було відкрито новий корпус реабілітаційного центру «Незламні» UNBROKEN у Львові за підтримки Товариства Червоного Хреста України. Це 7 поверхів, 4 тисячі квадратних метрів, 54 ліжкомісця, надсучасне обладнання та передові технології з реабілітації. Щороку тут зможуть отримувати допомогу 10 тисяч українців, які отримали важкі травми. Нині тут вже займаються пацієнти з травмою спинного мозку, черепно-мозковою травмою, ампутаціями, травматологічними ураженнями або з ураженнями опорно-рухового апарату. У реабілітаційних залах встановлене найкраще новітнє обладнання: роботизована система ходьби Walkbot, екзоскелети, роборукавички, різноманітні тренажери та знаряддя. А для адаптації пацієнтів до самостійного життя є облаштовані моделі квартири та магазину. Минулого року в реабілітаційному центрі амбулаторно проліковано 150 000 пацієнтів, 15 000 з них — люди, які отримали поранення внаслідок війни.

Share this post