Нагородження соціальної помічниці Українського Червоного Хреста Лариси Кисіль найпочеснішою нагородою світу для медичних сестер

Нагородження соціальної помічниці Українського Червоного Хреста Лариси Кисіль найпочеснішою нагородою світу для медичних сестер

У Дніпрі відбулося нагородження соціальної помічниці Товариства Червоного Хреста України Лариси Кисіль найпочеснішою нагородою світу для медичних сестер — медаллю ім.Флоренс Найтінгейл.

Цією нагородою вшановують вагомий внесок мужньої й милосердної пані Лариси у допомозі та підтримці людей, які постраждали від війни.

Лариса Федорівна вже понад 50 років допомагає потребуючим. Спочатку вона працювала медичною сестрою у санітарних частинах, потім – у протитуберкульозному диспансері міста Торецьк. У 2007 році долучилася до Товариства Червоного Хреста України, ставши соціальною помічницею у проєкті «Догляд вдома». Окрім догляду за самотніми людьми переважно літнього віку, пані Лариса брала активну участь у проєктах Товариства Червоного Хреста України з протидії туберкульозу.

Як почалося повномасштабне вторгнення, Лариса Федорівна не покинула рідний Торецьк, а залишилася поруч зі своїми підопічними. Наразі вона продовжує працювати й підтримувати людей у місті, попри небезпеку, адже для неї найголовніше – бути поруч з тими, кому її допомога потрібна.

Церемонія нагородження відбувалася у м.Дніпро за участі голови Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любові Бережної. За мужність, хоробрість та людяність пані Ларису нагородили найпочеснішою винагородою світу для медичних сестер — медаллю ім.Флоренс Найтінгейл.

Вітаємо нашу колегу з нагородженням та дякуємо Ларисі за відданість своїй справі у допомозі тим, хто найбільше потребує підтримки у цей складний час. Бажаємо наснаги та розвитку у професійній діяльності.

Нагадуємо, в Україні медаллю ім. Флоренс Найтінгейл нагороджено вже понад 20 працівників та волонтерів Товариства Червоного Хреста України.

Share this post