До Міжнародного дня молоді волонтери Українського Червоного Хреста в різних куточках країни підготували тематичні заходи

До Міжнародного дня молоді волонтери Українського Червоного Хреста в різних куточках країни підготували тематичні заходи

Сьогодні, коли щоденно люди страждають від війни, у тому числі перебуваючи у постійному стресі та напрузі, важливо отримувати й позитивні емоції.

Волонтери Товариства Червоного Хреста України до Міжнародного дня молоді організували у різних куточках країни тематичні заходи. Основна мета їх — підтримати психоемоційний стан дітей та молоді, додавши їм не тільки позитивних емоцій у життя, але й надаючи корисну інформацію, яка сьогодні може вберегти життя людям.

  • Нові Петрівці, Київщина.

Волонтери Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України організували фотоквест, творчі майстер-класи, фотолокації та інтелектуальний родинний марафон для мешканців району. Захід для дітей та їхніх батьків провели у Національному музею-заповіднику української військової звитяги. Також дітлахів ознайомили з діяльністю загонів швидкого реагування. Кожен охочий малюк міг надягнути на себе форму волонтерів та побувати в авто, яке виїжджає на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.

  • Бережани, Тернопільська область.

Під гаслом «Ми разом! Ми – Україна!» у місті волонтери Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели Міжнародний день молоді. На «Території ініціативної молоді» — у місці, де обʼєдналися слово і музика, спорт, розваги для дітей та творча атмосфера заради життя і перемоги, волонтери відкрили локацію з психосоціальної підтримки. Тут усі бажаючі могли взяти участь у заходах з елементами творчості, щоб відпочити фізично й морально, поспілкуватися, емоційно та психологічно розвантажитися.

  • Самбір, Львівська область.

Волонтери Самбірської районної організації Товариства Червоного Хреста України провели ряд заходів із дітьми, підлітками та молоддю. Програма включала інтелектуально-розважальну гру з оголошенням переможців, а також вечір кіно просто неба. Захід відбувався за підтримки проєкту «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні».

Share this post