Президент Українського Червоного Хреста відвідав Рівненщину з моніторинговим візитом

Президент Українського Червоного Хреста відвідав Рівненщину з моніторинговим візитом

Микола Поліщук, президент Товариства Червоного Хреста України, відвідав Рівненщину з моніторинговим візитом.
Він долучився до прийому пацієнтів та мав можливість поспілкуватися з громадянами.

Прийом проводили дві мобільні медичні бригади. Одна з них надавала первинні медичні послуги дорослому населенню, інша — виключно дітям. Педіатрична мобільна медична бригада — одна з небагатьох бригад з усієї України, яка на постійній основі працює у Рівненській області. Спеціалісти бригад проводили огляди й консультації пацієнтів, лабораторні обстеження та за потреби призначали й видавали ліки. Свою допомогу вони надають людям, які проживають у віддалених населених пунктах області, де є обмежений доступ до первинної медичної допомоги.

Під час прийому пацієнтів Микола Поліщук поспілкувався безпосередньо з отримувачами допомоги. Такі зустрічі дозволяють отримати зворотній звʼязок від людей для розвитку та покращення якості надання медичної допомоги населенню.

Нагадуємо, у чотирьох районах Рівненської області наразі працюють 8 мобільних медичних бригад Товариства Червоного Хреста України, одна з яких — педіатрична. За майже рік своєї роботи спеціалісти провели медичні консультації для понад 21 тисячі людей.

Ми поруч!

 

Share this post