Український Червоний Хрест підписав Меморандум про співпрацю з Київським міським головою – Віталієм Кличко

Український Червоний Хрест підписав Меморандум про співпрацю з Київським міським головою – Віталієм Кличко

У рамках меморандуму Товариство Червоного Хреста України готове долучитися до придбання обладнання для нового реабілітаційного центру у Пущі-Водиці. Крім того, заплановано навчання фахівців, які надаватимуть психологічну та реабілітаційну допомогу для населення, що постраждало через війну.

Під час зустрічі президент Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) Микола Поліщук, генеральний директор Національного комітету ТЧХУ Максим Доценко, віцепрезидент ТЧХУ Павло Розенко, голова Київської міської організації ТЧХУ Тетяна Гоєнко та радник з питань зв’язків з органами державної влади ТЧХУ Максим Зацерковний обговорили з Київським міським головою Віталієм Кличком розширення співпраці в питаннях реабілітації осіб, що постраждали внаслідок війни та надання гуманітарної допомоги населенню у період воєнного стану.

Варто зазначити, що від 24 лютого 2022 року Товариство Червоного Хреста України реалізувало ряд соціально важливих проєктів з відновлення пошкодженого житла, відбудови медичних закладів, пологових будинків і є активним учасником створення та розвитку Національного реабілітаційного центру «Незламні» у м. Львів.

Ми поруч!

Share this post