Дякую за усе добро, яке вона мені робить – пані Оля розповідає про допомогу соціальної помічниці

Дякую за усе добро, яке вона мені робить – пані Оля розповідає про допомогу соціальної помічниці

«Мені 91 рік, і я маю у своєму житті дуже порядну людину, соціальну помічницю від Товариства Червоного Хреста України, яка вже понад рік мені допомагає вдома — пані Олю. Вона має приходити до мене два рази на тиждень, але буває й частіше. Коли я її попрошу, вона ніколи мені не відмовляє. Я дякую Олі за те, що у моєму житті є така добра і щира людина. Дякую за усе добро, яке вона мені робить», — зазначає пані Любов, яка є підопічною проєкту «Догляд вдома» у Львівській області.

На Львівщині понад 60 соціальних помічниць Товариства Червоного Хреста України на регулярній основі допомагають понад 250 одиноким людям похилого віку, зокрема з хатніми справами, прибиранням, надають гігієнічні послуги та емоційну підтримку, допомагають у вирішенні соціальних питань.

«Вдячна, що є така організація, як Товариство Червоного Хреста України, що допомагає людям похилого віку. Завдяки Олі, я не відчуваю себе самотньою: вона завжди прийде на допомогу, буде поруч та підтримає у тяжку хвилину».

Всього по Україні працює понад 820 соціальних помічників, які допомагають понад 4500 людям, що потребують сторонньої підтримки.

Share this post