Український Червоний Хрест підтримує 1400 домогосподарств

Український Червоний Хрест підтримує 1400 домогосподарств

Товариство Червоного Хреста України надає мотоблоки, теплиці, насоси, генератори для 1400 домогосподарств, що постраждали від війни та відновлюють своє господарство.

Всього у проєкті бере участь 31 село у 8 областях України: Миколаївській, Харківській, Дніпропетровській, Сумській, Полтавській, Київській, Херсонській та Запорізькій. У рамках даної програми відібрано 1400 домогосподарств, які були у тимчасовій окупації, зазнали значних руйнувань від постійних обстрілів або прихистили велику кількість внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка включає безпосередньо грошову допомогу та техніку для сільськогосподарської праці: мотоблок, теплицю, насос або генератор. Згідно умов проєкту, господарі могли обрати один прилад із запропонованого списку. Завдяки такий підтримці, люди отримують можливість працювати на своїй землі, обробляти свої ділянки та вирощувати власні овочі й фрукти.

З початку повномасштабного вторгнення багато господарів втратили своє основне джерело доходу та сьогодні не мають можливості повноцінно господарювати. Саме тому ми впровадили даний проєкт з підтримки населення у співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), за фінансування Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

Ми сподіваємось, що допомога, надана українським родинам, зменшить їх вразливість та зробить більш самозабезпеченими. На цьому ми не зупиняємось й продовжуємо працювати, для тих, хто потребує підтримки!

Share this post