Участь волонтерів у проєкті «Безпечна Вишгородщина»

Участь волонтерів у проєкті «Безпечна Вишгородщина»

Сьогодні, як ніколи, необхідно регулярно наголошувати дітям про безпечну поведінку. Адже дитяча допитливість через необережність й незнання може обернутися загрозою для життя.

Волонтери Товариства Червоного Хреста України регулярно проводять інформаційні заходи для дітей в різних куточках України. В ігровій формі малечі розповідають про мінну небезпеку, першу допомогу, а з представниками Національної поліції України — про правила дорожнього руху.

Так, нещодавно на Київщині у рамках проєкту «Безпечна Вишгородщина» волонтери Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України провели захід для вихованців одного з дитячих садочків міста.

Під час заходу діти ознайомились з основними напрямками діяльності Товариства Червоного Хреста України та мали можливість оглянути укомплектування авто загону швидкого реагування. Це авто неодноразово виїжджало для порятунку людей. Діти могли посидіти за кермом авто, оглянути аптечку першої допомоги та ознайомитися з наявним обладнанням. У такій ігровій формі інформація про безпечну поведінку легше запамʼятовується.

Share this post