Відкриття двох відремонтованих приміщень для проживання ВПО на Львівщині

Відкриття двох відремонтованих приміщень для проживання ВПО на Львівщині

У двох громадах Стрийського району Львівщини відбулось відкриття ще двох відремонтованих приміщень для проживання  внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки співпраці Товариства Червоного Хреста України, Австрійського Червоного Хреста, Стрийської та Гніздичівської громад, а також за участі Львівської обласної військової адміністрації вдалось створити належні умови проживання для майже сотні осіб.

  • На ремонтні роботи приміщення старої школи в смт. Гніздичів скерували 6,5 млн грн, з них: кошти Австрійського Червоного Хреста – 5,3 млн грн; кошти місцевого бюджету – 1,2 млн грн.

Було проведено ремонтні роботи 1 та 2 поверхів будівлі: замінено інженерні мережі, облаштовано віконні та дверні блоки, санвузли та душові, виконано внутрішні оздоблювальні роботи. Загалом облаштували 20 кімнат для 70 осіб.

  • На ремонтні роботи соціально-культурного центру в с.Кути скерували 4 млн грн, з них: кошти Австрійського Червоного Хреста – 2,1 млн грн, кошти місцевого бюджету – 1,9 млн грн.

Провели ремонт частини покрівлі та фасаду з облаштуванням віконних блоків, у 3-х поверховій будівлі замінили інженерні мережі, влаштували систему опалення, збільшили електричні потужності, виконали внутрішні оздоблювальні роботи, облаштували сходові марші, санвузли, душові та кухні. Загалом облаштували 7 кімнат для 29 осіб.

Австрійський Червоний Хрест надав генератор, ліжка та побутову техніку для облаштування приміщень прихистків. До забезпечення прихистку постільними наборами, ковдрами та подушками долучився Міжнародний медичний корпус України.

Share this post