У Києві 29-30 квітня Червоний Хрест України проведе інформаційні сесії з першої допомоги та мінної безпеки

У Києві 29-30 квітня Червоний Хрест України проведе інформаційні сесії з першої допомоги та мінної безпеки

Враховуючи реалії сьогодення, Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Національним ботанічним садом ім.М.М.Гришка НАН України проводять інформаційно-просвітницьку акцію «Ти не один – ми поруч!». Основна мета заходу – навчити людей безпечній поведінці з мінами, навичкам першої допомоги, турботи про психічне здоров’я, а також безпечної поведінки з тваринами.

Впродовж двох днів, 29-30.04.2023 року, на центральній алеї парку відвідувачі зможуть здобути для себе корисні знання, відвідавши різноманітні інформаційні локації:

  • Перша допомога – кожен зможе навчитися надавати першу допомогу при пораненнях і кровотечах, освоїти серцево-легеневу реанімацію, навички транспортування тощо;
  • Мінна небезпека – інформування про те, як розпізнати небезпечний предмет, та що робити у разі його виявлення;
  • Перша допомога для дітей – навчить малечу як допомогти собі та оточуючим;
  • Тварини та безпека (спільно з БФ «Нове відродження України») – волонтери розкажуть дітям і дорослим про безпечне поводження із домашніми тваринами;
  • Психосоціальна підтримка населення – на заходах з елементами творчості можна дізнатися, як підтримати психічне здоров’я, та трохи покреативити.

Крім того, на заході будуть аніматори, зона аквагриму та рухливих вправ, бульбашкове шоу й безпрограшна лотерея. Також волонтери інформуватимуть про діяльність Товариства Червоного Хреста України.

Прогулянки на свіжому повітрі, наближення до природи – позитивно впливають на психологічний стан громадян, а отримані знання допомодуть в майбутньому уникнути небезпеки, а може навіть врятувати життя. Тож, долучайтеся!

Час проведення: 10:30-14:00.
Дати проведення: 29.04.2023 та 30.04.2023 року.
Місце проведення: м.Київ, Національний ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України (центральна алея парку) за адресою – вул. Тимірязєвська, 1.

Захід буде цікавим як дорослим, так і дітям.

З додаткових питань звертайтеся до голови Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяни Гоєнко – +38 067 490 03 61.

Share this post