Вищою відзнакою Червоного Хреста України нагороджено представника Чеського Червоного Хреста

Вищою відзнакою Червоного Хреста України нагороджено представника Чеського Червоного Хреста

За послідовну підтримку українців під час повномасштабного вторгнення, значну допомогу та плідну співпрацю з Червоним Хрестом України керівник Служби реагування на надзвичайні ситуації Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Тарас Логгінов вручив керівнику департаменту з надзвичайних ситуацій Чеського Червоного Хреста Ріхарду Смейкалу вищу відзнаку Товариства Червоного Хреста України.

“Керівництвом Товариства Червоного Хреста України було прийнято рішення нагородити нашого великого друга та партнера у знак великої шани та подяки. Ми цінуємо співпрацю з нашими колегами з Чеського Червоного Хреста та увагу до діяльності Товариства Червоного Хреста України задля вирішення гуманітарної ситуації, що склалася в країні через війну”, – сказав Тарас Логгінов.

“Дуже велика честь отримати цю нагороду сьогодні. Хочу сказати, що це не лише моя відзнака, але й відзнака усього Чеського Червоного Хреста, який робить усе можливе, щоб підтримати українців під час війни”, – сказав Ріхард Смейкал.

З початку повномасштабного вторгнення Чеський Червоний Хрест надає матеріальну підтримку загонам швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, а також техніку та обладнання, які необхідні для реагування на надзвичайні ситуації та для оперативного надання першої допомоги постраждалим.

Share this post