Червоний Хрест України підписав Меморандум про співпрацю з Київською обласною військовою адміністрацією

Червоний Хрест України підписав Меморандум про співпрацю з Київською обласною військовою адміністрацією

Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко та тимчасово виконуючий обов’язки Голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко підписали Меморандум про співпрацю для допомоги соціально незахищеним верствам населення, зокрема мешканцям Київської області, які постраждали від бойових дій.

Основні напрямки, на які будуть спрямовані спільні зусилля:

  • запровадження заходів спрямованих на електро та теплозабезпечення об’єктів соціальної й медичної інфраструктури, а також житлового фонду Київської області на засадах енергоефективності та охорони навколишнього середовища;
  • розробка заходів, спрямованих на реабілітацію осіб, які постраждали внаслідок війни;
  • організація просвiтницьких кампаній, реалізація спiльних проєктів у сфері інформування населення;
  • запровадження заходів з поліпшення житлових умов у місцях компактного поселення внутрішньо переміщених осіб;
  • сприяння функціонуванню «Пунктів незламності» тощо.

«Наслідки тимчасової окупації у Київській області ще досі значні. А регулярні ракетні удари та руйнування об’єктів критичної інфраструктури додають нових викликів, особливо в умовах лютих морозів та негоди», – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України. «Ми відновлюємо пошкодженні будинки, лінії електропередач, будуємо прихистки, забезпечуємо місця розміщення ВПО буржуйками, а медичні заклади – електрогенераторами. Віримо, що спільними зусиллями з Київською ОВА ми допоможемо ще більшій кількості людей, які сьогодні найбільше потребують підтримки!»

Також читайте у Київська ОВА.

Share this post