Моніторинг реалізації програм, що відбуваються спільно з Канадським Червоним Хрестом

Моніторинг реалізації програм, що відбуваються спільно з Канадським Червоним Хрестом

Проведено моніторинг реалізації спільних програм Національного Товариства Червоного Хреста України та Національного Товариства Червоного Хреста Канади з надання допомоги населенню, яке постраждало від війни.

Відтак, нещодавно проведено низку візитів у Львові, Київській та Черкаській областях. Зокрема представники Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця:

  • поспілкувалися з отримувачами допомоги – пацієнтами та персоналом Львівського національного реабілітаційного центру Unbroken, де надається психосоціальна допомога пораненим;
  • відвідали Пункти Незламності та жителів населених пунктів Гостомельського й Бородянського районів Київської області, які одержали пічки для обігріву взимку.

У Черкаській області колеги ознайомилися з роботою мобільних медичних бригад Товариства Червоного Хреста України, які надають медичну допомогу населенню, у тому числі ВПО. У ефективності та позитивних результатах їх діяльності учасники візиту переконались, завітавши до Центрів первинної медико-санітарної допомоги у Звенигородському районі та Чигиринській громаді Черкаського району. Бригади створені у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я України та Національним Товариством Червоного Хреста Канади. Наразі, мобільні медичні бригади забезпечують доступ до первинної медичної допомоги мешканців навіть найвіддаленіших населених пунктів області.

Також представники Національних Товариств Червоного Хреста України та Канади відвідали низку прихистків для внутрішньо переміщених осіб в Черкаській області, де в рамках спільних програм вже проведено чи проводяться ремонтні роботи та покращення житлових умов мешканців.

Ми вдячні Національному Товариству Червоного Хреста Канади та усім канадійцям, які здійснюють регулярні благодійні внески для допомоги Україні, за підтримку у подоланні гуманітарної кризи в нашій державі.

DCIM100GOPROGOPR0053.JPG
DCIM100GOPROGOPR0077.JPG
DCIM100GOPROGOPR0086.JPG

Share this post