Гуманітарна допомога до Новоселівки Харківської області

Гуманітарна допомога до Новоселівки Харківської області

Від юності до мудрості – так можна охарактеризувати вік жителів мікрорайону Новоселівка міста Балаклія Харківської області. Місто нещодавно звільнили від тимчасової окупації і тут продовжують проживати переважно люди пенсійного віку та діти. Через тривале обмеження доступу до медичних послуг, товарів першої необхідності населення міста потребує найнеобхіднішого.

Харківська обласна організація Товариства Червоного Хреста України виїхала до міста з гуманітарною місією. Разом з волонтерами обласної організації до міста виїхали і наші колеги-друзі, які приїхали з різних куточків світу, щоб допомогти українцям.

Лікарка Анна з Канади разом з помічницею Мері, Річі і Джарред з Австрії, Брайан, Тембі, Джон та Сора з Нової Зеландії, Бенжамін та Джон з Америки, Ворен з Німеччини оглядали та консультували пацієнтів, адже люди пенсійного віку зазвичай мають хронічні хвороби, які під час тимчасової окупації на фоні стресу почали прогресувати й загострюватися. Крім того, до допомоги долучилася й родина Варвинської Тетяни з Балаклії.

Під час гуманітарної місії волонтери спілкувалися з малечею та видавали гуманітарну допомогу – продукти харчування та засоби гігієни.

Share this post