У Дніпрі відбулося навчання волонтнерів з мінної небезпеки

У Дніпрі відбулося навчання волонтнерів з мінної небезпеки

Фахівці сектору Мінна небезпека Товариства Червоного Хреста України та Міжнародного Комітету Червоного Хреста за програмою «Безпечніша поведінка/підвищення обізнаності щодо ризиків мін та вибухонебезпечних залишків війни» у м. Дніпро з 08.11.2022 по 11.11.2022 року провели навчання для волонтерів Дніпропетровської районної, Павлоградської, Нікопольської, Криворізької, Синельниковської і Камʼянської міськорайоних організацій Товариства Червоного Хреста України.

Підготовлені інструктори з мінної небезпеки з числа волонтерів місцевих організацій Товариства Червоного Хреста України націлені розповсюджувати інформацію та підвищувати рівень обізнаності серед населення про ризики мін та вибухонебезпечних предметів, що сприятиме збереженню життя та здоров’я місцевого населення та ВПО, які в подальшому можливо повернуться до своїх домівок та зіткнуться з небезпекою від мін та залишків небезпечних предметів.

Програма «Безпечніша поведінка та підвищення обізнаності про ризики мін і вибухонебезпечних залишків війни» реалізується завдяки підтримці Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Share this post