Вишгород: робота на місці ліквідації наслідків ракетних атак 23.11.2022 року

Вишгород: робота на місці ліквідації наслідків ракетних атак 23.11.2022 року

 За 5 хвилин після звуку вибуху Загін швидкого реагування Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України виїхав на місце події. Було влучання у житловий будинок, десятки поранених, загиблі. За декілька хвилин роботи волонтери зупинили сильні кровотечі, надали допомогу людям з уламковими пораненнями, ранами кінцівок, травмами голови та розпочали транспортуванння постраждалих до найближчого медичного закладу.

Опісля, вони розгорнули намет допомоги, займалися пошуком людей, які могли залишитися у зруйнованому будинку, надавали першу психологічну допомогу.

Все відбувалося надто швидко, але злагоджено, командно, якісно, адже волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України – підготовлені волонтери, які регулярно вдосконалюються, навчаються та здобувають нові навички, які й справді рятують життя.

13 членів Загону швидкого реагування Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України на двох авто евакуювали 7 людей. Трьом людям було надано невідкладну допомогу, яка допомогла вберегти їх життя, 11 особам з легкими та середньої тяжкості пораненнями надали першу допомогу та 22 – першу психологічну допомогу. Крім того, за проханням господарів, волонтери віднайшли у завалах та врятували двох домашніх улюбленців.

Дякуємо волонтерам!

Share this post