На Одещині Червоний Хрест України навчає курсантів поліції першій допомозі

На Одещині Червоний Хрест України навчає курсантів поліції першій допомозі

В Одесі інструктори Товариства Червоного Хреста України провели для курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ тренінг з надання першої допомоги.

«Зупинка кровотечі, алгоритм дій – коли і як правильно їх застосовувати, щоб курсанти могли практично закріпити знання. До того ж, проведено тренінг з надання серцево-легеневої реанімації – ці вміння також вкрай важливі», – відмітив інструктор з першої допомоги Товариства Червоного Хреста України Олександр Шапарець.

Під час навчання представники Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України на чолі з головою організації Євгеном Жаріковим передали курсантам ОДУВС 100 турнікетів для надання першої допомоги та 100 спальних мішків. Турнікети курсанти зможуть брати з собою під час патрулювання і у разі потреби надати якісну допомогу до приїзду медиків.

«Ми передали турнікети, які курсанти матимуть змогу носити при собі під час патрулювання при забезпеченні публічної безпеки і порядку. Добре, якщо не знадобиться, але якщо буде необхідність – вони зможуть надати потрібну допомогу», – зазначив командир Загону швидкого реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Максим Баранецький.

Share this post