Понад 1000 дров‘яних печей отримають мешканці Київщини від Червоного Хреста України

Понад 1000 дров‘яних печей отримають мешканці Київщини від Червоного Хреста України

Київщині за сприяння Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України нададуть понад 1000 дров’яних опалювальних печей. Опалювальні печі призначені для обігріву житла соціально вразливих категорій населення – літніх людей, осіб з інвалідністю, багатодітних родин, внутрішньо переміщених осіб тощо.

Допомога розподілятиметься відповідно до сформованих потреб для Бородянської, Пісківської, Іванківської та Поліської територіальних громад пристоличного регіону. Згодом такі опалювальні пристрої передадуть і для Великодимерської, Макарівської, Глевахівської, Гостомельської, Димерської та Калинівської (Броварського району) громад. Минулого тижня на Київщину вже доставили 276 таких опалювальних печей.

У Київській обласній військовій адміністрації неодноразово наголошували на тому, що цей опалювальний сезон буде складним.

Ми повинні об’єднатися і зробити все, щоб він пройшов стабільно. Першочергово маємо потурбуватися про тих, кому необхідна допомога. Це — багатодітні сім’ї, люди з інвалідністю, вимушені переселенці. Дров’яні опалювальні печі стануть для таких сімей альтернативним джерелом тепла взимку”, — зазначив Микола Бойко.

Матеріал: КОВА.

Share this post