Червоний Хрест України спільно з Nivea передали апарат для корекції зору одній з спеціалізованих шкіл столиці

Червоний Хрест України спільно з Nivea передали апарат для корекції зору одній з спеціалізованих шкіл столиці

Турбота про дітей – найцінніше.
Товариство Червоного Хреста Україні приділяє велику увагу психосоціальній підтримці вразливих верств населення, у тому числі дітям. Зустрічі, заходи з елементами творчості, активні ігри та комунікація – допомагають підтримати психологічне здоров’я людей та адаптуватися після тяжких кризових подій. Також приділяють увагу людям з інвалідністю, допомагаючи їм у соціалізації та інклюзії у суспільстві.

У 2021 році Товариство Червоного Хреста України розпочало спільний з компанією Nivea проєкт «Дотик турботи». Основна мета співпраці – підтримати психосоціальний стан дітей, які мають порушення зору. В рамках реалізації проекту дітки отримували консультації психологів та психосоціальну підтримку від волонтерів Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м.Києві. В результаті співпраці були налагоджені регулярні зустрічі із заходами для підтримки психічного здоров’я дітей.

Крім того, під час співпраці було запущено акцію на збір коштів для закупки апарату для дітей з порушенням зору. З 30 листопада по 14 грудня 2021 року з кожного придбаного засобу ТМ Nivea та ТМ Nivea men в торговій мережі «Єва» перераховувалася 1 гривня для допомоги дітям з порушенням зору. По завершенню акції в рамках проєкту «Дотик турботи» було закуплено апарат для корекції зору «Амблікор». Його передали для дітей, які виховуються у спеціальній загальноосвітній школі №5 ім. Я.П.Батюка.

Share this post