У Вінниці проводять заходи з ПСП в «Майстерні добра»

У Вінниці проводять заходи з ПСП в «Майстерні добра»

Для дітей з родин, які вимушено покинули власні домівки та переїхали до Вінниці, щосереди і щовівторка проводяться заходи з психосоціальної підтримки в «Майстерні добра» спільно з громадським об’єднанням «Полум’я надії». Під час занять з елементами творчості та активних ігор волонтери Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України допомагають учасникам покращити свій емоційний стан, знизити рівень стресу та налагодити спілкування з однолітками.

«26 жовтня у США та Канаді відзначають День гарбуза. – розповідає волонтер Тетяна, – А в Україні – це один із улюблених овочів. Тому проведено захід, під час якого діти мали можливість стати героями казки «Ходить Гарбуз по городу». Також всі бажаючі долучилися до заняття з елементами творчості».

З липня 2022 року у «Майстерні добра» проведено майже 40 занять, під час яких 680 дітей отримали психосоціальну підтримку.

Щоб дізнатися, як прийняти участь у заході, звертайтеся до Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Share this post