На Черкащині Червоний Хрест України спільно з Канадським Червоним Хрестом замінять тепломережу в обласній дитячій мережі

На Черкащині Червоний Хрест України спільно з Канадським Червоним Хрестом замінять тепломережу в обласній дитячій мережі

Під час візиту Канадського Червоного Хреста до України колеги завітали до Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. При зустрічі вирішувалося ряд гуманітарних питань, одне з який – забезпечити теплом новонароджених та дітей, які перебувають на лікуванні в обласній дитячій лікарні до настання холоду. Задля цього за фінансової підтримки Канадського Червоного Хреста буде замінена тепломережа у Черкаській обласній дитячій лікарні.
Додатково, під час візиту колеги передали два автомобілі для реалізації проекту «Мобільні медичні бригади Червоного Хреста України». Загалом вже передано три такі авто. Ця допомога забезпечуватиме мешканців віддалених районів Черкащини якісною медичною допомогою. Вся ця допомога реалізовується в рамках програми «Національний мобільний медичний пункт».

Ми продовжуємо об’єднувати Національні Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця всього світу для допомоги українцям.

Ми – поруч!

Share this post