У Гостомелі відкрили місцевий осередок Червоного Хреста України

У Гостомелі відкрили місцевий осередок Червоного Хреста України

У Гостомелі відкрили місцевий осередок Товариства Червоного Хреста України, який працюватиме в громаді та надаватиме гуманітарну підтримку постраждалому населенню.

З початку ескалації збройного конфлікту на території України 24 лютого 2022 року Гостомель опинився під тимчасовою окупацією і майже повністю був зруйнованим. Люди втратили житло, зруйновані будинки інфраструктури, заклади освіти та охорони здоров’я, комунальні мережі тощо. Після деокупації Товариство Червоного Хреста України спрямовував сили на допомогу місцянам та населеною Гостомельської громади, доставляв гуманітарні вантажі з найнеобхіднішими речами, продуктами харчування, засобами гігієни, ліками тощо.

Сьогодні в місті було відкрито офіс Товариства Червоного Хреста України. Місцевий осередок дозволить оперативно реагувати на потреби постраждалого населення громади, забезпечувати людей найнеобхіднішим та надавати різні види допомоги від Товариства Червоного Хреста України, наприклад: психосоціальну підтримку, навчання навичкам надання першої допомоги, інформування з мінної небезпеки тощо.

 

Share this post