Червоний Хрест України провів зустріч з президентом громадської організації «Український центр діалогу та комунікації» Абу Алрубом Емадом

Червоний Хрест України провів зустріч з президентом громадської організації «Український центр діалогу та комунікації» Абу Алрубом Емадом

Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук, віцепрезидент Павло Розенко та генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко розповіли про діяльність організації в умовах війни, зокрема про гуманітарну допомогу постраждалому населенню та евакуацію людей з «гарячих точок». Під час зустрічі ознайомилися з місією та програмою «Українського центру діалогу та комунікації». Громадська організація здійснює волонтерську діяльність щодо допомоги в евакуації цивільних людей у безпечні райони країни та за межами України, а також надає їм необхідну інформацію й рекомендації.

Наразі обговорювалися питання щодо зміцнення відносин з представниками Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в арабських та ісламських країнах, майбутні напрямки співпраці та шляхи вирішення загальних потреб населення у постраждалих від війни населених пунктах, особливо тих, які розташовані на лініях розмежування. Максим Доценко подякував за візит «Українському центру діалогу та комунікації» та з представниками обговорили перспективу розширення співпраці.

Наприкінці зустрічі Абу Алруб Емад вручив президенту Миколі Поліщуку та віцепрезидентові Товариства Червоного Хреста України Павлу Розенко подяки за допомогу у гуманітарній місії.

Share this post