Червоний Хрест України запускає Chatbot у Telegram

Червоний Хрест України запускає Chatbot у Telegram

До Товариства Червоного Хреста України щодня звертаються тисячі громадян за допомогою. Частина питань – інформаційного характеру, наприклад: кому допомагає Товариство Червоного Хреста України, як передати одяг, де розміщені офіси організації, які є напрямки діяльності, як долучитися чи підтримати гуманітарну роботу Товариства Червоного Хреста України тощо. Аби полегшити й пришвидшити процес отримання відповідей українцям на найпоширеніші запитання про організацію, Товариство Червоного Хреста України розробило Chatbot у Telegram.

Chatbot (чатбот) – один з каналів комунікації Товариства Червоного Хреста України, що першим надаватиме відповіді на звернення громадян. Це дозволить оптимізувати роботу співробітників та волонтерів Товариства Червоного Хреста України, обробляти більшу кількість звернень та інформувати населення про роботу Товариства Червоного Хреста України, у тому числі в умовах війни.

За посиланням можна ознайомитися з роботою чатботу @redcrossukraine_bot . Вся його структура побудована таким чином, що переходячи до різних розділів, можна отримувати відповіді й алгоритми дій у разі появи конкретних запитань чи просто ознайомитися із основними напрямками роботи організації.

Share this post