Психосоціальна підтримка населення Херсонщини

Психосоціальна підтримка населення Херсонщини

На Херсонщині дуже складна ситуація – область знаходиться вже п’ятий місяць під тимчасовою окупацією. Окрім гуманітарної допомоги населенню продуктами харчування та засобами гігієни, Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України проводить ще одну не менш важливу роботу з населенням – надає психосоціальну підтримку людям.

Більшість людей зараз перебуває у тривалому стресовому стані. Найбільш чутливою категорією до негативних наслідків стресу є старше покоління. Саме тому волонтери Товариства Червоного Хреста України проводять заходи з психосоціальної підтримки. Кожна людина може отримати відповіді на хвилюючі питання, поговорити й відчути підтримку у цей непростий для херсонців час. Крім того, волонтери проводять творчі заходи, де кожен, хто звертається за психологічною підтримкою, може приділити час творчості, згадати про улюблені хобі і відпочити.

Ця робота є надважливо і необхідною для підтримки психічного здоров’я вразливих верств населення.

______

З метою безпеки волонтерів, отримувачів допомоги для ілюстрації інформації використали фото з діяльності волонтерів на Київщині.

Share this post