Червоний Хрест України за підтримки Samsung забезпечує заклади побутовою технікою

Червоний Хрест України за підтримки Samsung забезпечує заклади побутовою технікою

Товариство Червоного Хреста України за підтримки Samsung забезпечує медичні заклади та заклади, де перебувають вразливі верстви населення, побутовою технікою.

Нещодавно до лікарні Міжгір’я волонтери Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України доставили мікрохвильову піч та дві пральні машинки. Під час передачі волонтери також доставили м‘який інвентар, набори постільної білизни та ковдри.

Також пральні машинки передали до столичних дитячих лікарень волонтери і співробітники Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Вони полегшать процес прання великої кількості білизни, одягу та інших витратних медичних матеріалів.

Чотири пральні машини великої місткості вже передали і у Черкасах. Волонтери Черкаської міської організації Товариства Червоного Хреста України доставили їх до обласного спеціалізованого будинку дитини, обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та до двох шкіл-інтернатів. Найближчим часом планується доставка пральних машин до Умані, Звенигородки, Золотоноші Черкаської області.

Слід зазначити, що медичні заклади та установи, що опікуються найбільш вразливими категоріями населення – людьми похилого віку, дітьми-сиротами та неповнолітніми, які потребують соціального захисту та реабілітації, не мають можливості закупити побутову техніку для полегшення їх повсякденної роботи. Тож саме така підтримка та допомога від Samsung Electronics Ukraine Company стає дуже в нагоді.

Share this post